Fynda online - tips på bra priser

2014-06-06
18:52:00

Elektronikfynd på nätet

Om du fortfarande köper all din elektronik från en fysisk butik, så finns risken att du går miste om några riktigt bra rabatter. Anledningen till att några inte köper varor online är att de inte har någon stor tillit gentemot säljaren, sedan är även många oroade över säkerheten.

Sanningen är att stora företag lägger enorma summor pengar på att säkra sina hemsidor, för att de vet att om någonting skulle hända så skulle deras rykta gå ner till 0. Jag kan däremot inte rekommendera folk att köpa från auktionshemsidor, eller att köpa begagnad elektronik, såvida du inte är en expert.

Det du troligtvis letar efter är en tv/hemmabio, en ny telefon, eller en dator. Dessa tar upp den absoluta majoriteten av all elektronik på nätet.

Elektronikmarknaden är väldigt prässad, och de stora företagen brukar mer eller mindre tävla om att ha så liten vinstmarginal per produkt som möjligt, ibland kan du t.o.m. köpa en ny tv till produktionspris.

Mitt tips är helt enkelt att ta 3-4 olika elektronikhemsidor och jämföra en slumpmässigt utvald produkt som du just har hittat, de som har lägst pris på denna har troligtvis lägst pris på många andra produkter.